Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Βρωμερά ακάλυπτα κανάλια ομβρίων-εστίες μόλυνσης στη μέση της Πύλης

By   /  19 Μαΐου 2019  /  No Comments

    Print       Email

Απαράδεκτο!!! Ακάλυπτα κανάλια ομβρίων υδάτων, στα οποία καταλήγουν ανεξέλεγκτα και πολλοί βόθροι, δίπλα στο σχολείο, στο Δημαρχείο και σε κατοικίες! Απαιτούμε να καλυφθεί ΑΜΕΣΑ! Είναι θέμα υγείας και ποιότητας ζωής μας.

Δεν έχουν καθαριστεί ποτέ! Αδιάφοροι οι δημοτικοί άρχοντες! Συμπεριφέρονται σαν ξένοι!

Καταγγελία-σοκ δημότη της Πύλης! «Όλες οι ακαθαρσίες του χωριού και πολλοί βόθροι ρίχνονται στο κανάλι ομβρίων. Το κανάλι είναι ακάλυπτο δίπλα σε κατοικίες. Η αφόρητη μυρωδιά δεν μας επιτρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας. Κουνούπια, σφήκες, αρουραίοι κάνουν…παρέλαση. Όλο το ακάλυπτο κομμάτι είναι εστία μόλυνσης στη μέση του χωριού. Όλη η περιοχή μυρίζει και η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική. Στο Δημαρχείο κλείνουν τα παράθυρα όταν φυσάει. Δεν ασχολήθηκε κανένας δημοτικός άρχοντας τόσα χρόνια να το καλύψει παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου. Είναι θέμα δημόσιας υγείας».

Μετά την καταγγελία, κάποια δημοτικά αρπακτικά, πήγαν στο δημότη που ζήτησε τη βοήθεια της εφημερίδας μας για να δημοσιοποιηθεί το θέμα και να λυθεί και του «πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ή του έταζαν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει πριν χρόνια. Δε θα το σχολιάσω περαιτέρω… Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ψόφια ζώα, πέτρες, βρωμόνερα, βόθροι κι άλλα πολλά καταλήγουν στο κανάλι ομβρίων υδάτων της Πύλης. Το κανάλι, που διασχίζει το χωριό, είναι στο μεγαλύτερο μέρος του καλυμμένο, εκτός από ορισμένα σημεία. Ένα από αυτά βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, δίπλα στο σχολείο και στο Δημαρχείο και η κατάσταση είναι τραγική. Το κανάλι, εκτός από την αποφορά, είναι εστία μόλυνσης στη μέση του χωριού. Παρά τις καταγγελίες, οι δημοτικοί εκλεγμένοι, υπεύθυνοι για τη δημόσια υγεία και αρμόδιοι για κάθε θέμα που απασχολεί τους δημότες, αδιαφόρησαν, όπως για όλα τα θέματα που αφορούν τα χωριά μας και συμπεριφέρθηκαν σα να ήταν ξένοι. Το κανάλι έχει να καθαριστεί από τότε που φτιάχτηκε, δηλαδή επί δημαρχίας Αδάμ, παρόλο που στον Δήμο Τανάγρας έχει κοπεί τιμολόγιο 24.000 σε εταιρεία καθαρισμού που ανήκει σε ημέτερο και δικαιολογεί καθαρισμό των καναλιών…Θα είναι σαν τα τιμολόγια χιλιάδων ευρώ γα λουλούδια που κόβονται κατά καιρούς για δημόσιους χώρους και τα βλέπουμε σε ορισμένες αυλές…Αλλά όλα αυτά θα σταματήσουν και θα αποκαλυφθούν. Είναι στο χέρι μας να στείλουμε τους αδιάφορους, ανίκανους, ψεύτες και άχρηστους σπίτι τους και να αναλάβουν άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο.

ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΜΩΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    Print       Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You might also like...

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή μεταξύ Θριασίου και Δερβενοχωρίων-«Ξύπνησε» το ρήγμα της Πάρνηθας!!!

Read More →
Follow by Email
Facebook
Google+
https://fonidervenochorion.gr/2019/05/19/%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CF%84">
Twitter